Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Spaakbeen - De Anatomie Van Het Ellebooggewricht Eisenhower Kliniek

Spaakbeen - De Anatomie Van Het Ellebooggewricht Eisenhower Kliniek. Suggest as a translation of spaakbeen. Bekijk hieronder alle informatie over 'spaakbeen' in ons woordenboek Kies uit spaakbeen stockillustraties van istock. Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of.

Wil je ook meer weten over 'spaakbeen'? Possible languages include english, dutch, german, french, spanish, and swedish. Breuk in het bovenste uiteinde van het spaakbeen, meestal veroorzaakt door een val op de elleboog of op de. Suggest as a translation of spaakbeen. Het spaakbeen of de radius is een bot in de onderarm, dat van de elleboog naar de pols aan de laterale kant loopt (de kant van de duim).

Spaakbeen De Pols Hand De Pols Hand
Spaakbeen De Pols Hand De Pols Hand from www.depolshand.nl
From spaak (spoke) +‎ been (bone). Bekijk hieronder alle informatie over 'spaakbeen' in ons woordenboek Breuk in het bovenste uiteinde van het spaakbeen, meestal veroorzaakt door een val op de elleboog of op de. De betekenis van spaakbeen vind je op deze pagina. Spaakbeen n (plural spaakbeenderen or spaakbenen, diminutive spaakbeentje n). Bot in de onderarm aan de kant van de duim ♢ ze heeft bij die val haar spaakbeen gebroken zelfstandig naamwoord: Het spaakbeen1 of de radius2 is een bot in de onderarm, dat van de elleboog naar de pols aan de laterale kant loopt. Start studying os radius / spaakbeen.

Definitie van spaakbeen in het online woordenboek.

Spaakbeen en ellepijp zijn verbonden door een rolgewricht. Deze breuk kan ontstaan doordat de pols achterover klapt. ' spaakbeen ' komt voor in de woordenlijst nederlandse. Deze woorden beginnen met spaakbeen Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of. Bot in de onderarm aan de kant van de duim ♢ ze heeft bij die val haar spaakbeen gebroken zelfstandig naamwoord: Het spaakbeen zit aan de laterale kant van de ellepijp, die langer en groter is. Het spaakbeen1 of de radius2 is een bot in de onderarm, dat van de elleboog naar de pols aan de laterale kant loopt. Kies uit spaakbeen stockillustraties van istock. Zoals de meervoudsvorm, geslachtsvorm, betekenis en uitspraak? Het spaakbeen of de radius is een bot in de onderarm, dat van de elleboog naar de pols aan de laterale kant loopt (de kant van de duim). Informatie betreffende spaakbeen in het gratis engels woordenboek en encyclopedie. Wil je ook meer weten over 'spaakbeen'?

Er werden 2 verschillende definities van spaakbeen gevonden in de woordenlijst. Radius, radius, radial, the radius, spoke bone. Dutch to english translation results for 'spaakbeen' designed for tablets and mobile devices. Het spaakbeen1 of de radius2 is een bot in de onderarm, dat van de elleboog naar de pols aan de laterale kant loopt. Wil je ook meer weten over 'spaakbeen'?

Botten Van Louisa
Botten Van Louisa from s3.thingpic.com
Contextual translation of spaakbeen into english. Anatomie een van de twee beenderen van de onderarm bron: De betekenis van spaakbeen vind je op deze pagina. Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools. Dutch to english translation results for 'spaakbeen' designed for tablets and mobile devices. Definitie van spaakbeen in het online woordenboek. Start studying os radius / spaakbeen. Wil je ook meer weten over 'spaakbeen'?

Het spaakbeen1 of de radius2 is een bot in de onderarm, dat van de elleboog naar de pols aan de laterale kant loopt (de kant van de duim).

From spaak (spoke) +‎ been (bone). Zoals de meervoudsvorm, geslachtsvorm, betekenis en uitspraak? ' spaakbeen ' komt voor in de woordenlijst nederlandse. Het spaakbeen zit aan de laterale kant van de ellepijp, die langer en groter is. Breuk in het bovenste uiteinde van het spaakbeen, meestal veroorzaakt door een val op de elleboog of op de. Informatie betreffende spaakbeen in het gratis engels woordenboek en encyclopedie. Deze breuk kan ontstaan doordat de pols achterover klapt. Hueso externo del antebrazo (radius ^3); Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools. Het spaakbeen1 of de radius2 is een bot in de onderarm, dat van de elleboog naar de pols aan de laterale kant loopt (de kant van de duim). Possible languages include english, dutch, german, french, spanish, and swedish. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of. Contextual translation of spaakbeen into english.

Het spaakbeen zit aan de laterale kant van de ellepijp, die langer en groter is. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of. Deze woorden beginnen met spaakbeen Contextual translation of spaakbeen into english. Radius, one of the bones of the forearm.

Jeremy Sportmassage Massage Service Stavenisse Facebook 1 689 Photos
Jeremy Sportmassage Massage Service Stavenisse Facebook 1 689 Photos from lookaside.fbsbx.com
Deze breuk kan ontstaan doordat de pols achterover klapt. Hueso externo del antebrazo (radius ^3); Zoals de meervoudsvorm, geslachtsvorm, betekenis en uitspraak? From spaak (spoke) +‎ been (bone). Breuk in het bovenste uiteinde van het spaakbeen, meestal veroorzaakt door een val op de elleboog of op de. Suggest as a translation of spaakbeen. Start studying os radius / spaakbeen. Het spaakbeen of de radius is een bot in de onderarm, dat van de elleboog naar de pols aan de laterale kant loopt (de kant van de duim).

Spaakbeen in a sentence and translation of spaakbeen in english dictionary with audio pronunciation by dictionarist.com.

Definitie van spaakbeen in het online woordenboek. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of. Spaakbeen in a sentence and translation of spaakbeen in english dictionary with audio pronunciation by dictionarist.com. De betekenis van spaakbeen vind je op deze pagina. Learn vocabulary, terms and more with flashcards, games and other study tools. Kies uit spaakbeen stockillustraties van istock. From spaak (spoke) +‎ been (bone). Start studying os radius / spaakbeen. Bekijk hieronder alle informatie over 'spaakbeen' in ons woordenboek Radius, one of the bones of the forearm. Het spaakbeen1 of de radius2 is een bot in de onderarm, dat van de elleboog naar de pols aan de laterale kant loopt. Zoals de meervoudsvorm, geslachtsvorm, betekenis en uitspraak? Informatie betreffende spaakbeen in het gratis engels woordenboek en encyclopedie.

Informatie betreffende spaakbeen in het gratis engels woordenboek en encyclopedie spaak. Een breuk aan het uiteinde van het spaakbeen (distale radius) wordt een colles fractuur genoemd.

Post a Comment for "Spaakbeen - De Anatomie Van Het Ellebooggewricht Eisenhower Kliniek"